版權說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內容提供方,若內容存在侵權,請進行舉報或認領
文檔簡介
2026年湖北武漢市高職單招英語試題及答案SectionA:VocabularyandGrammar(30points)
1.A:Ithinkit'sgoingtoraintoday.
B:________.
A.Yes,Ido.
B.Itcertainlyis.
C.Ihopeso.
D.That'sright.
Answer:B
2.Choosethecorrectverbformtocompletethesentence.
He________(go)tothelibraryeveryweekendtoreadbooks.
A.goes
B.went
C.going
D.gone
Answer:A
3.Whichsentenceiscorrect?
A.Therehasmanychangesinourcityinthepastfewyears.
B.Therehavemanychangesinourcityinthepastfewyears.
C.Therehavebeenmanychangesinourcityinthepastfewyears.
D.Therehasbeenmanychangesinourcityinthepastfewyears.
Answer:C
4.Choosethecorrectwordtocompletethesentence.
I'mnotsureifI________(can/could)finishthistaskontime.
A.can
B.could
C.may
D.might
Answer:A
5.Whichsentencehasthecorrectuseof"therefore"?
A.Hewastired,thereforehedecidedtotakeanap.
B.Hewastired,therefore,hedecidedtotakeanap.
C.Hewastired;therefore,hedecidedtotakeanap.
D.Hewastired,thereforehetookanap.
Answer:C
SectionB:ReadingComprehension(40points)
Passage1:
Itwasasunnydayinthecountryside.Mr.Greendecidedtotakehisfamilyforapicnic.Theypackedsomesandwiches,fruits,anddrinks.Afterdrivingforaboutanhour,theyreachedabeautifulparknearalake.Thechildrenwereexcitedtoplay,whiletheadultsenjoyedthepeacefulatmosphere.Theyspentthewholedaythereandreturnedhometiredbuthappy.
6.WhatdidMr.Green'sfamilydoonasunnyday?
A.Theywentshopping.
B.Theywentforapicnic.
C.Theyvisitedtheirrelatives.
D.Theywenttothemovies.
Answer:B
7.Whatdidtheypackforthepicnic?
A.Riceandvegetables
B.Sandwiches,fruits,anddrinks
C.Pastaandsalad
D.Pizzaandsoda
Answer:B
Passage2:
TheInternethasbecomeanessentialpartofourlives.Ithaschangedthewaywecommunicate,work,andlearn.Wecannowconnectwithpeoplefromallovertheworldinseconds.However,italsobringssomechallenges,suchascyberbullyingandinformationoverload.TomakethebestuseoftheInternet,weneedtobeawareofitsadvantagesanddisadvantages.
8.Whatisthemainideaofthispassage?
A.TheInternethaschangedourlives.
B.TheInternetisdangerous.
C.TheInternetisusefulforcommunication.
D.TheInternethasbothadvantagesanddisadvantages.
Answer:A
9.WhichofthefollowingisNOTmentionedasachallengeoftheInternet?
A.Cyberbullying
B.Informationoverload
C.Spamemails
D.Privacyissues
Answer:C
SectionC:Writing(30points)
Writeashortessay(150200words)onthetopic:"TheImportanceofEnvironmentalProtection."
Inyouressay,youshould:
1.Explainwhyenvironmentalprotectionisimportant.
2.Discusssomewaystoprotecttheenviron
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯系上傳者。文件的所有權益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網頁內容里面會有圖紙預覽,若沒有圖紙預覽就沒有圖紙。
- 4. 未經權益所有人同意不得將文件中的內容挪作商業或盈利用途。
- 5. 人人文庫網僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內容的表現方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內容負責。
- 6. 下載文件中如有侵權或不適當內容,請與我們聯系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準確性、安全性和完整性, 同時也不承擔用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 寶玉石鑒別工崗中專項實操考核試卷含答案
- 驗房師操作水平評優考核試卷含答案
- 信息通信營業員安全教育強化考核試卷含答案
- 陶瓷注漿成型工崗中實踐綜合技能考核試卷含答案
- 黃酒壓濾工崗前跨領域知識考核試卷含答案
- 民用機場場務設備機務員崗中退出機制考核試卷含答案
- 真空設備裝配調試工安全素養能力考核試卷含答案
- 工藝扎染工崗位復測考核試卷含答案
- 化工企業換熱器管理指導書范本
- 健康宣教段子文案
- 2025 版心肺復蘇(CPR)操作流程圖(高清可打印)
- 2026年濟寧市國有資產投資控股有限公司一線員工招聘(26人)考試備考題庫及答案詳解
- 2026山東聊城市市屬企業招聘70人考試參考題庫及答案詳解
- 2026年云南省事業單位考試真題及答案
- 2024項目投資協議書
- 初中數學競賽雙十字相乘法因式分解練習100題及答案
- 私人房屋裝修安全免責協議書
- 自動控制原理 第3版 課件全套 陶洪峰 第1-8章 概論、控制系統數學模型-線性離散系統分析
- 微生物工程課件
- 新生兒患者抗菌藥物的應用課件
- 西子奧的斯電梯OH-CONB763調試手冊
評論
0/150
提交評論